Šest vrsta seksa koje žene vole!

Pixabay
Veze imaju uspone i padove, baletne predstave i nogometne utakmice s teškim porazima, ali kada se u spavaćoj sobi nad vaše seksualne aktivnosti navuče paučina, vrijeme je za intervenciju. Na portalu za muškarce AskMen savjetuju muškarcima da ožive nježnosti na način da prepoznaju koju vrstu seksa žene preferiraju.

1. Zavodljiv seks


Žene vole kada ih muškarac želi zavesti, bez obzira na to koliko su dugo u vezi. Na početku se to događa spontano, no kasnije treba malo poraditi na tome. Žene vole kada ih muškarac gleda u oči, onako provokativno i nježno, a kada to prepoznaju u svom muškarcu najčešće će mu "jesti iz ruke". Samo, zavodljivost ne smije ostati samo uvertira. Žene žele to osjetiti cijelo vrijeme.

2. Romantični seks

Iako ga žene više preferiraju, nije rijetkost niti da će se muškarci pomamamiti za ovakvom vrstom "izmjene nježnosti", posebice ako se radi o muškarcu koji je senzibilniji i želi produbiti to vrijeme koje provodi sa svojom izabranicom. Najčešće se događa u vrijeme kada par ima dosta slobodnog vremena, nije pod utjecajem stresa ili svakodnevnih zbivanja. Najčešće se događa tijekom vikenda. Često je praćen svjetlom svijeća, laganom, ali i senzualnom glazbom, bocom vina.

3. "Čvrsti" seks

Postoje situacije u kojima žene vole kada ih muškarac uhvati na prepad i samo strgne odjeću s njih bez ikakvih uvertira. Često se ovakvi "susreti" ne događaju isključivo u spavaćoj sobi.

4. Strastveni seks


Najčešće se događa kao "pomirdbeni seks" nakon neke od težih svađa. Riješeni problem između dvoje partnera nerijetko će dovesti upravo do snažnog, strastvenog seksa koje žene podjednako vole kao i muškarci.

5. Brzi seks

Pod pritiskom nedostatka vremena, stresa ili ako se par nađe na nekoj uzbudljivoj lokaciji žene će poželjeti ovu vrstu odnosa.

6. "Začinjeni" seks


Ako je par dugo u vezi, žena će nerijetko poželjeti isprobati nešto novo, baš poput muškarca. Zašto to ne biste iskoristili?


(Vecernji.hr)

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP