Nema više tajni: Ovakav muškarac najviše privlači žene

Naučnici su izveli zaključak da nedostupnost i izvesna doza misterioznosti afrodizijački deluju, jer ako drugoj strani ne pokažate na prvu loptu koliko ste zainteresovani za nju, to itekako može da probudi njeno zanimanje za vas. 

Markgraf-Ave / Pixabay
U studiji je učestvovalo je oko 50 žena koje su podeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da oceni koliko im se dopadaju. Pre toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je reč o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosečnu ocenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

Posle ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe, njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su delovali nezainteresovano.

I koliko god da su se vremena promenila, i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog pola.

novosti.rs

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP