Japanska masaža lica Zogan briše bore za pet minuta! (VIDEO)

Photo by stockimages. FreeDigitalPhotos.net
Japanska podmlađujuća masaža lica Zogan, koja u prevodu označava „Kreiranje lica“ i ima drevne japanske korene, a nama ju je predstavila i privukla pažnju miliona širom sveta popularna japanska stilistkinja i ekspert za lepotu - Jukuko Tanaka.

U poslednjih nekoliko godina za Zogan masažu interesovanje žena svih uzrasta se samo povećava. Zogan masaža je prilično jednostavna za sprovođenje, lako se nauči i dostupna je svima, a oduzima samo 5-7 minuta dnevno.

U vašim rukama postaje moćno sredstvo ne samo za očuvanje mladosti, nego i za primetno podmlađivanje lica! Jukuko Tanaka garantuje da već posle dve nedelje svakodnevne masaže možete primetiti prve pozitivne rezultate.

Zogan masaža vidno ublažava bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminišu se otoci i naduvenost lica, smanjuju se ili potpuno nestaju podočnjaci , rešava se problem „drugog podbradka“. Tako jak efekat se postiže zbog masiranja određenih „magičnih tačaka lepote“.

1. Limfna masaža Zogan aktivira izbacivanje toksina, poboljsava ishranu tkiva i oslobađa ih od suvišne tečnosti.

2. Duboka masaža mišića lica, koja obuhvata tehniku manuelne terapije, opušta mišiće, blagotvorno deluje na kožu i krvne sudove lica, jača i revitalizuje ih, zateže konture lica.

3. Svakodnevno masiranje lica (5-7 minuta dnevno), omogućiće da značajno podmladite kožu lica, eliminišete sitne i značajno smanjite duboke bore. Rešićete se otoka, naduvenosti, podočnjaka i drugog podbradka.

Zogan masažu treba obavljati uz upotrebu ulja ili kreme za masažu, koje se nanosi na prethodno očišćeno lice.

Jukuko Tanaka preporučuje ulje pamuka. Neki ga zovu još i „zlatno ulje“. Sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina. Bogato je i fitosterolima, što mu daje i trajnost, ali i omogućava da se s lakoćom upija u kožu. Ostavlja poseban osećaj glatkoće, a vrlo je lagane teksture i koža ga brzo upija. Ako ne pronađete ulje pamuka, slobodno možete koristiti drugo biljno ulje, pogodno za kožu lica (recimo maslinovo ili bademovo).

Kontraindikacije za obavljanje masaže su bolesti limfnog sistema, ORL bolesti i bolesti kože lica.

Ako ste prehlađeni, curi vam nos i imate povišenu temperaturu - bolje da se uzdržite od masaže, jer pre svega utiče na limfni sistem, aktivirajući ga.

Ovaj video će vam pokazati kako pravilno raditi Zogan masažu. Ne treba vam ni ogledalo, samo gledajte na ekran svog računara i ponavljajte pokrete, dok ne zapamtite!


Odvojte desetak minuta slobodnog vremena, opustite se i uživajte u svom pomlađivanju!

Autor: uspesnazena.com

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP